Kiropraktor erbjuder en väl beprövad behandlingsmetod på Kungsholmen

Hos en kiropraktor på Kungsholmen får du ta del av världens tredje största vårdform. Kiropraktik, alltså. En väl beprövad och bevisat effektiv behandlingsmetod.

Visste du att kiropraktik är den tredje största vårdformen i världen? Den trumfas bara av tandvård och traditionell läkarvård. Alla andra alternativa behandlingar kan med andra ord slå sig i väggen. Kiropraktik är väl beprövat och har bevisad effekt. Många läkare rekommenderar kiropraktik till sina patienter.

Du kan också känna dig trygg med att den kiropraktor som utför behandlingen är välutbildad och erfaren. I alla fall om du vänder dig till en etablerad klinik, till exempel på Kungsholmen där många kiropraktorer varit verksamma i många år. Be om referenser från dina vänner, det är mycket möjligt att någon av dem har en favorit.

Kontakta kiropraktor för att boka tid

När du ska kontakta en kiropraktor på Kungsholmen bör du beskriva dina besvär redan när du bokar. Söker du i förebyggande syfte, eller har du ett pågående akut tillstånd som behöver åtgärdas så fort som möjligt? Många kiropraktorer håller vissa tider öppna i sin kalender, för att kunna boka in patienter som har ett akut läge.

Det är nämligen inte så bra att gå runt med akut smärta. Det påverkar hela din rörelseapparat, vilket på sikt kan förvärra besvären och göra dem mer återkommande. Be din kiropraktor om råd kring hur du ska förhålla dig till dina besvär framöver. Det kan vara bra att boka in återkommande behandlingar, för att förebygga att besvären kommer tillbaka.

8 Sep 2022