Sugen på att göra ögonlocksplastik i Stockholm?

Trött på att se trött ut? Vill du ha ett mer vaket ansikte med pigga ögon? Kolla in ögonlocksplastik i Stockholm. Många väljer idag att göra en sådan för att känna sig piggare och fräschare.

Många kommer med stigande ålder och åren som går att få hängiga ögonlock. Både de övre och de undre ögonlocken kan hänga och se påsiga ut. De kan göra så att ditt ansikte ser trött ut och ögonen ser sömniga ut mest hela tiden. Inga mirakelkrämer i världen kommer att hjälpa mot det tyvärr.

Idag är det många som väljer att göra en ögonlocksplastik i Stockholm för att åtgärda sina trötta och hängiga ögonlock. Med stigande ålder förlorar huden sin elasticitet och därav kommer de hängande ögonlocken. Sedan spelar såklart arv en stor roll i om detta blir mer eller mindre påtagligt, man kan ju ha haft turen att få väldigt bra gener.

Relativt litet ingrepp

Många är säkerligen osäkra och nervösa över att göra ett sådant ingrepp. Men det är faktiskt inget särskilt stort eller svårt ingrepp att utföra en ögonlocksplastik. Det går att göra under lokalbedövning. Sövning med narkos finns om man så önskar, men det är inget tvång och många väljer att göra det med bara lokalbedövning då narkos ökar riskerna.

Det är inte så smärtsamt varken under eller efter själva ingreppet. Det brukar gå bra med bara lite vanliga värktabletter om man tycker det är besvärligt de första dagarna.

Hur går det till?

En operation av de undre eller övre ögonlocken är en av de mest vanliga skönhetsoperationerna som görs idag. De som utför dessa har lång erfarenhet och en utbildning inom området, du som patient ska känna dig trygg och säker när du kommer till en sådan klinik. De svarar på alla dina frågor och kommer se till att du får den behandling som är skräddarsydd för just dig och dina ögon.

Hur gör man då? Jo, det läggs ett snitt i den övre ögongloben, detta för att ärren inte ska kunna synas efteråt. För påsarna under ögonen så görs det ett snitt innanför, på detta sätt tas enkelt det överflödiga fettet bort. Man kan även välja att få en peeling efteråt för att minska på eventuella rynkor och hängig hud. Tiden efteråt kommer man få råd om hur man ska sköta om sig själv. Svullnad och blånad kan uppstå, alla läker olika. Vi rekommenderar att läsa mer på: https://www.ögonlocksplastikstockholm.se

7 May 2020